„Vila Zlatiborska jezera – Apartmani“

Rezervišite na vreme

POSEBNA POGODNOST – PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE MESEČNIH RATA

Zlatiborska jezera
_

Apartman 1

_
  • Površina: 23 m²
  • Broj osoba: 2 + 2

Apartman sa odvojenom spavaćom sobom, u kojoj se nalazi luksuzni visoki francuski ležaj, stakleni ormari, ogromni prozori sa nesvakidašnjim pogledom, kao i jedinstveni mali kožni kanabe. Poseduje i manju dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, kuhinjom i kupatilom.

Zlatiborska jezera
_

Apartman 2

_
  • Površina: 28 m²
  • Broj osoba: 2 + 2

Apartman sa odvojenom spavaćom sobom, koja poseduje francuski ležaj, ormar i stočić sa ogledalom za šminku i sa dnevnom sobom koja ima ugaonu garnituru. Apartman ima kuhinju i kupatilo sa luksuznom većom ugaonom kadom. Apartman se nalazi u potkrovlju.

Zlatiborska jezera
_

Apartman 4 Luks

_
  • Površina: 75 m²
  • Broj osoba: 8

Lux Apartman 4 je novi apartman u vili Zlatiborska jezera, koji ima oko 75kv, moderno opremljen i prostorno idealan za vece porodice, parove ili veca drustva. Apartman ima dnevni boravak sa luksuznom koznom garniturom, plazma televizijom; veliku trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju koja cak ima alfa sporet na drva…Posebno ce se nasi gosti obradovati velikoj terasi pogodnoj za puno ljudi. Apartman ima tri spavace sobe. U dve sobe su bracni kreveti a u trecoj je jedan krevet samac koji kad se razvuce moze da spava dvoje dece ili odraslih. U jednoj spavacoj sobi imamo i krevetac za bebu. U dnevnoj sobi takodje imamo jedan lezaj, tako da apartman moze da smesti komotno sedam osoba. Kupatilo je luksuzno sredjeno, sa velikom kabinom za tusiranje. Imamo i ves masinu.